Verhalen over het hospice

De mensen op deze foto’s zitten zich met hart en ziel in voor Hospice De Markies. Als verpleegkundige, vrijwilliger, fondsenwerver of arts bijvoorbeeld. Zij maken het verblijf voor de gasten die hun laatste levensfase in het hospice doorbrengen, zo aangenaam mogelijk. Allemaal hebben ze een bijzonder verhaal. Dit jaar delen we elke maand een verhaal met jullie. Lezen en delen jullie mee?

Deze maand vertelt Arn van der Vorst zijn verhaal. Hij is voorzitter van de stichting Vrienden van Hospice De Markies. Met trots hebben we het afgelopen jaar met het publiceren van twaalf verhalen kennis mogen maken met de vele disciplines binnen en naast het hospice. De vele reacties hebben ons met warmte vervult. Deze maand het laatste verhaal. In januari laten wij u kennis maken met de gebundelde uitgave van alle twaalf verhalen. Lees hier het verhaal van Arn.

Verhalen
We vertelden het afgelopen jaar elke maand een verhaal omdat we het belangrijk vinden dat jij – betrokkene, toevallige bezoeker van deze website of mantelzorger van iemand die ernstig ziek is – weet wat het hospice is en waarom voorlichting over en donaties voor Hospice De Markies zo hard nodig zijn. De prachtige portretten in zwart-wit zijn gemaakt door fotograaf Gijs Proost.

Meer weten, vrijwilliger worden of doneren? Stuur een mail naar info@vriendenhospicedemarkies.nl.

Alle verhalen

Don`t copy text!