HOSPICE DE MARKIES BIEDT ZORG, MAAR KAN DAT ALLEEN MET UW HULP. DAAROM VRAGEN WIJ UW FINANCIELE ONDERSTEUNING!

Wij vragen uw financiële ondersteuning voor mensen die medisch gezien uitbehandeld zijn, maar niet thuis kunnen sterven, omdat de omstandigheden daar niet naar zijn. Deze mensen willen hun laatste levensdagen in een warme en zorgzame omgeving doorbrengen. De kleinschalige woonvoorziening Hospice De Markies biedt deze zorg, maar kan dat alleen blijven doen met uw hulp!

De feitelijke zorg in Hospice De Markies wordt betaald door de overheid. Voor alle andere noodzakelijke voorzieningen, zoals inrichting, materialen en onderhoud is de instelling geheel afhankelijk van sponsoring en vrijwillige bijdragen. Deze bijdragen zijn essentieel voor het voortbestaan van het Hospice. In Hospice De Markies wordt 24 uur per dag zorg geboden aan maximaal zes gasten. Zij kunnen in alle rust, in een sfeervolle omgeving en in de nabijheid van dierbaren, deze periode doorbrengen.

Een team van beroepskrachten, ondersteund door speciaal opgeleide vrijwilligers, staat garant voor deskundige zorg en liefdevolle aandacht. Hospice De Markies is gehuisvest in een huis midden in een woonwijk aan de Kardinaal De Jonglaan 1 te Bergen op Zoom. Het Hospice ademt een huiselijke sfeer en de zes bewonerskamers zijn voorzien van alle gemakken om het de gasten zo comfortabel mogelijk te maken.

Onze Stichting werft volgens onze statutaire doelstelling financiële middelen om de wensen en benodigdheden als hiervoor genoemd te realiseren. Voorts proberen wij op geheel eigen wijze het draagvlak voor het Hospice en alles wat daarbij komt kijken te vergroten. Wij verwijzen verder naar onze missie/visie die elders op deze site staat vermeld.

Hospice de Markies Bergen op Zoom
Don`t copy text!